Underhållschef till Swecem

Vill du påverka vårt klimat och bidra till klimatneutral betong i Sverige? Vi behöver nu förstärka vår produktionsanläggning med en underhållschef. Vi söker en strukturerad och initiativrik person som vill vara med och bidra till vår verksamhet i Oxelösund.

Swecem tillverkar klimatsmarta bindemedel för hela betongbranschen. Vi arbetar med framtidens produkter som i dagsläget består av Merit, Capsulit, Monostab och Monofill. Vår vision och målsättning är att det om tio år ska finnas helt klimatneutral betong på den svenska marknaden samt att all betong i Sverige ska vara klimatneutral år 2045.

Vi behöver nu förstärka vår produktionsanläggning med en underhållschef. Vi söker en strukturerad och initiativrik person som vill vara med och bidra till vår verksamhet i Oxelösund. Hos oss arbetar du tillsammans med engagerade och skickliga kollegor och har goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Välkommen till oss!


Om rollen
Ditt uppdrag innebär i stort att finnas på plats och leda samt operativt styra underhållsarbetet. Att dagligen delta i och utveckla arbetet inom avdelningen för underhåll avseende såväl förebyggande som avhjälpande och akut underhåll. I uppdraget ingår att driva förbättringsarbete tillsammans med produktionen för att öka den tekniska tillgängligheten.

Arbetsuppgifter

  • Sätta mål och leverera på mål som supportar produktionens och företagets mål
  • Aktivt ha personal- och arbetsmiljöansvar för direktrapporterande grupp
  • Hantera oplanerade uppkomna situationer i den dagliga verksamheten

 

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har:

  • minst 5 års erfarenhet av likvärdigt arbete
  • förvärvade kunskaper inom mekanik, teknik eller el
  • god datorvana
  • goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

 

Personliga egenskaper
För att lyckas i rollen är du en tydlig, kommunikativ och trygg ledare med ett starkt driv och engagemang. Du är strukturerad, flexibel och har lätt för att samarbeta. Du trivs med en varierande vardag, är lösningsorienterad och tar tag i oplanerade uppkomna situationer i den dagliga verksamheten.

 

Övrigt
Placeringsort: Oxelösund

Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidaretjänst 

Intervjuer sker löpande, tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Vi erbjuder ett spännande arbete i en ny, växande verksamhet och alldeles nybyggd fabrik med stora påverkansmöjligheter.

 

Swecem har i denna rekrytering valt att samarbeta med Awexia Executive Search. Alla frågor avseende tjänsten hänvisas till Fredrik Hammarwall, Managing Partner och ansvarig rekryteringskonsult via mail fredrik.hammarwall@awexia.com alternativt telefon +46 76 318 36 06 eller Andrea Dobrijevic, Senior Associate som du når via mail andrea.dobrijevic@awexia.com alternativt telefon +46 76 771 36 06.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi använder cookies. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att cookies används.